Jak zrušit automatické obnovení předplatného
Pro zrušení autoobnovení:
- Přihlaste se ke svému účtu a přejděte do sekce Platby.
- Přejděte na záložku Předplatná.
- Klikněte na Zrušit vedle „Autoobnovení“ a potvrďte.
Po dokončení procesu obdržíte potvrzující e-mail. Stejným postupem lze zrušit také automatické obnovení vyhrazených IP adres nebo balíčků.
Byl tento článek užitečný?
Děkujeme, pomáháte nám být lepší!