Előfizetésed automatikus megújításának leállítása
Megújítás kikapcsolása:
- Jelentkezz be a fiókodba, és lépj a Számlázás menüpontba.
- Nyisd meg az Előfizetések fület.
- Automatikus megújítás: Lemondás, majd erősítsd meg.
A folyamat befejezését követően megerősítő e-mailt kapsz. A dedikált IP-címek vagy csomagok automatikus megújítása ugyanezekkel a lépésekkel kapcsolható ki.
Hasznos volt ez a cikk?
Köszönjük, jobbá tesz minket!